Låt oss stifta bekantskap

Om mig

Vem jag är

Jag är en 3D generalist som har en bred kunskap, specifikt inom spelutveckling och 3D-modellering men generellt inom ett flertal områden som rör utvecklandet av en kreativ produkt. Jag tror att min samlade erfarenhet har gjort mig till en kompetent 3D generalist som kan mycket men inte förlorar sikte på kvalitén av mitt arbete.

Jag började studera media väldigt tidigt och jag har alltid varit väldigt säker på vilket område jag vill arbeta inom. Jag har gått högre utbildningar inom både film, animation och 3D, hela tiden har det känns som att det finns något nytt att lära sig, något sätt att förbättra mitt arbete. Utöver utbildningen har jag också utökat mina praktiska kunskaper genom projekt, både genom frilansarbete, egna hobbyprojekt och heltidsarbete på etablerade spelföretag som Pocapp Studios.

Vad jag kan tillföra

3D-modellering, 3D och 2D animation, Riggning, VFX effekter, Videoredigering och Reklam. Med detta vill jag att ni ska ta med er att jag inte är det minsta rädd för att ta mig an nya saker, jag tycker att det är riktigt roligt att jobba
över flera plattformar, jobba med flera tekniker. Jag lär mig saker snabbt och utmanar mig själv gärna på min arbetsplats att tänka kvalité och tänka nytt.