PORTFOLIO

Uvalda projekt

Eternal Rest

Eternal Rest är ett tredje persons äventyrsspel med pusselelemen. Projektet är en fortsättning av det som lades grund i Traveler. Spelet är under utveckling i Unreal engine i sammarbete med talangfulla programmerare, musiker/ljudläggare, designers och konstnärer från flera olika spelföretag.

Traveler

Pusselspel som skapades i Unity som utspelar sig i en tempelruin. Karaktären använder magi för att flytta på de uråldriga pelarna och göra vägen framåt korsbar.

Curious Gastronaut

Jag arbetade med att modelera, texturera och sedan rendera produktbilder till Curious Gastronaut. Bildernas användes för försäljningen av produkten men även marketing.

Om produkten: Curious Gastronaut™ is the most fun and whimsical way to learn about the edible world. Using the power of play, it helps kids to step out of their comfort zone and explore the exciting world of food like an astronaut explores outer-space.

Paylando

Paylando erbjuder kontantfri betalning via swish till tidigare kontantkopplade enheter som varumaskiner, arkadmaskiner, solarium m.m. Mitt arbete är inom grafisk formgivning och marketing, bilder som är tecknade, 3D eller fotograferade.

Pocapp Studios

Pocapp är ett mobilspelföretag som erbjuder söta mobilspel med katter och hundar. Mitt jobb innefattade att jobba med marketing och VFX. Marketing gick ut på att jobba med videomaterial och skapa roliga videoklipp och trailers till reklam och sociala medier. VFX innefattade att skapar över hundra unika specialeffekter som explosioner, eld, vatten, vind, fladdermöss, fjärillar m.m.

Jobbade även med animationer och riggning till Dungeon Dogs och gjorde även gemensamt med designelement inom företaget.


Prepper Van

Ett projekt med att skapa en tecknad övergiven bil i naturen. Idén kopplad till bilen är att personen som levde i bilen var en ”prepper” som bott i bilen men av någon anledning inte återvänt.

Högsjön dagen efter

Hur bordet såg ut efter ett typisk valborgsfirande. Jag såg denna syn dagen efter när mina kamrater låg utslagna och började fotografera och modellera då jag tyckte det var en lite kul bild att återskapa. Ville skapa något som kändes verklighetstroget, inte bara i grafisk fidelitet men även själva kompositionen.

Ratbike

Ville skapa något mekanisk och intressant, försökte hitta någon typ av konstig motorcykel att återskapa och hittade Daimler Reitwagen som inspiration. Jag jobbade efter ritningar men tog även några kreativa friheter med motorcykeln, en av dessa var att kalla alla arbetsfiler för Ratbike då jag inte kom ihåg namnet Reitwagen.

Har du något projekt du vill jobba ihop med?

Hör av dig!